Nieuwe privacyverklaring

Via onze website, presentielijsten, e-mails en andere persoonlijke communicatiemiddelen  verzamelen wij persoonsgegevens. Per 25 mei jl.  is hierop de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. De nieuwe wetgeving brengt een aantal nieuwe verplichtingen met zich mee. Wij hebben daarom onze privacyverklaring geactualiseerd aan de  nieuwe wet.

In onze geactualiseerde privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen ook uit hoe u uw persoonsgegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen.

Lees onze nieuwe privacyovereenkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *