Rondetafelgesprekken: 12, 13 en 14 oktober

Vanwege de Corona-maatregelen konden we de toetsingsgesprekken gepland voor eind september/begin oktober niet door laten gaan. In plaats daarvan organiseren we nu digitale rondtafelgesprekken om met u, in groepjes van 10 bewoners en stadspartners, in gesprek te gaan over uitdagingen, dilemma’s en kansen die wij de uitwerking van het ruimtelijk ontwerp en de programmering van het Energiepark en omgeving tegenkomen.

Meld u aan, uw mening en ideeën tellen!
We organiseren de volgende digitale rondetafelgesprekken.

Maandag 12 oktober  – 19.30 – 20.30:
Nieuwbouw Langegracht & maatschappelijke opvang (locatie De Sleutels)

Maandag 12 oktober  – 20.45 – 21.45:
Energiecentrale & Ambachtsplein

Dinsdag 13 oktober  – 19.30 – 20.30:
Programma voor het hele gebied

Dinsdag 13 oktober  – 20.45 – 21.45:
Nieuwbouw Langegracht (locatie  Stadsbouwhuis)

Woensdag 14 oktober  – 19.30 – 20.30:
Park & Water

Woensdag 14 oktober  – 20.45 – 21.45:
Mobiliteit, Parkeren en Duurzaamheid

Meld u aan voor één van deze digitale rondetafelgesprekken > hier!

!! Tot onze spijt moeten we u vragen om, als u zich al voor te toetsingsgepsrekken hebt aangemeld, dit weer te doen, nu voor de digitale rondetafelgesprekken. Onze excuses hiervoor.

Gespreksleiders van het burgerinitiatief Leidse Gesprekken zullen de gesprekken in goede banen leiden. Technisch ondersteuning tijdens de digitale bijeenkomsten wordt verzorgd door het bureau Kickstad.nl

Het aantal plaatsen is helaas beperkt. Toewijzing vindt plaats in volgorde van binnenkomst van uw aanmeldingen. U ontvangt van ons op donderdag 8 oktober een bericht bij welk rondetafelgesprek u bent ingedeeld (ook als we u niet hebben kunnen indelen hoort u dat van ons). Bij overgrote belangstelling zullen wij extra rondtafelgesprekken organiseren.

In het weekend van 10-12 oktober ontvangt van ons informatie hoe u aan het rondetafelgesprek kunt deelnemen: een link (met instructies) naar het digitale platform waarop het rondetafelgesprek zal plaatsvinden. We sturen u dan ook de uitdagingen, dilemma’s, kansen die wij van onze kant graag in de rondetafelgesprekken ter sprake willen brengen.