Open normen: het rapport van de online consultatie is uit

Het burgerinitiatief Nieuw Leids Bolwerk heeft open normen opgesteld om de gemeentelijke gebiedsvisie voor het Energiepark en omgeving te kunnen beoordelen.

Het burgerinitiatief heeft deze open normen voorgelegd aan 355 bewoners rond het Energiepark. Van hen zonden 71 (21%)  zonden het online consultatieformulier ingevuld terug. Gemiddeld hebben zij 15 min en 35 secs aan deze online consultatie besteed.

Download het rapport Open normen voor de ontwikkeling van een gebiedsvisie voor het Energiepark en omgeving (28 april 2019) en lees wat bewoners  wensen terug te zien in de gemeentelijke gebiedsvisie voor het Energiepark en omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *