Presentatie voor Vrienden van het Singelpark

Vanavond hebben we ons plan voor het Nieuw Leids Bolwerk gepresenteerd aan de commissie advies en ontwerp van de Vrienden van het Singelpark. We hebben de Vrienden uitgenodigd om samen op te trekken bij de vormgeving van het stadspark dat ontstaat door het samentrekken van het Marepark, het Energie en het Huigpark: een nieuw groot  groen park in de dicht bebouwde binnenstad, waar de Maresingel doorheen slingert. Wij zorgen voor een inventarisatie van wensen van bewoners, scholen en andere toekomstige gebruikers  van het stadspark, inclusief de Binnenvest. De Vrienden nemen het parkontwerp voor hun rekening. En, wij verzamelen dan weer de feedback van de bewoners en andere toekomstige gebruikers van het park op dat parkontwerp.  De Vrienden gaan over onze uitnodiging intern overleggen.

Onze presentatie aan de Vrienden van het Singelpark.

Een groot groen stadspark met vele gebruiksmogelijkheden en ontmoetingsplekken door het samenvoegen van het Marepark, het Energiepark en het Huigpark.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *