Wat wil de gemeente dat we niet te weten komen?

Scheltema Leiden wilde weten wat de Gemeente en MBE Groep hadden  afgesproken over de toekomst van Scheltema en vroeg informatie daarover  op. Na veel vijfen en zessen en een Wob verzoek zond de Gemeente de intentieovereenkomst toe die zij in het voorjaar 2017 met de MBE Groep had afgesloten (deze intentieverklaring staat centraal in één van onze reacties op de Haalbaarheidsstudie Creativiteit met een groen aureool,  26 januari 2018). Scheltema Leiden was daar niet tevreden mee en vroeg ook om de correspondentie tussen de Gemeente en de MBE groep in het kader van deze overeenkomst. De Gemeente weigerde deze informatie te verschaffen en een geschillencommissie moest er aan te pas komen om haar te dwingen om de gevraagde informatie alsnog aan Scheltema toe te zenden. Dat heeft de Gemeente op  11 april jl. inderdaad gedaan (zie brief), maar niet nadat vrijwel alle informatie in de toegestuurde stukken was weggelakt, zoals in het document hieronder. Wat is het dat de Gemeente wil dat we niet te weten komen?

Een dik dossier vol met emails waarin bijna alle informatie is weggelakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *