Huiskamergesprekken uitgesteld

In onze recente folder hebben we huiskamergesprekken aangekondigd om bepaalde aspecten van het voorstel Nieuw Leids Bolwerk verder uit te werken en in te kleuren. We hebben L750 (www.leideningesprek.nl) bereid gevonden om deze huiskamergesprekken te begeleiden. L750 is een groep van enthousiaste Leidenaars die met huiskamergesprekken onderwerpen die van belang zijn voor de ontwikkeling van de stad Leiden uitdiept. In maart 2017 organiseerde L750 met succes de ‘Burgertop’ waar 12 initiatieven uit ruim 60 huiskamergesprekken werden uitgekozen om verder ontwikkeld te worden.

In verband met het verzoek van wethouder Spijker aan ons om even een pas op de plaats te maken om haar ruimte te geven een breed participatieproces voor de ontwikkeling van het Energiepark op te zetten hebben we de huiskamergepsrekken tot 15 september uitgesteld (lees ook: even dimmen) Met alle bewoners die zich al voor een huiskamergesprek hebben aangemeld zullen wij medio september contact opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *